Despre noi

Consultanţă în afaceri şi management

Despre noi

4 mai 2023 Uncategorized 0

POP CONSULT este o firmă foarte motivată să ofere consultanţă pentru afaceri şi management.

 VIZIUNEA  ei este  să fie un sprijin real, un partener de încredere pentru cei care au îndrăznit să-şi construiască propria afacere şi doresc să o dezvolte.

Ea se dedică acelor manageri care au înţeles că  resursa umană este cel mai de preţ activ al afacerii lor şi că  investiţia în dezvoltarea continuă a lor profesională şi personală  este prioritară.

Acesta este criteriul de selecţie a clienţilor cu care construim parteneriate de succes.

MISIUNEA  ei  este de a pune în  valoare direcţiile de succes ale firmelor mici şi mijloci şi de a le ajuta să ajungă pe o poziţie solidă şi în acelaşi timp dinamică, deschisă la oportunităţi.

Le susţine de-a lungul proceselor de dezvoltare printr-o gamă largă servicii oferite: consultanţă şi instruire a echipelor de vânzări şi marketing, a top managementului, analiza posturilor și întocmirea fișelor de post, a organigramei şi a regulamentului intern, criterii, procedură şi sistem de evaluare a performanţelor pe post şi de motivare  a angajaţilor, analiza şi audit diagnostic a sistemelor de management existente, proiectarea, implementarea  şi  mentenanţa sistemelor de management al calităţii, mediului, sănătătii şi securităţii, siguranţei alimentului certificate, audit la furnizori.

Pentru creșterea eficienței muncii, pentru sănătatea angajaților, armonia relațiilor de muncă am dezvoltat sisteme ergonomice personalizate de amenajare a birourilor și spațiilor de lucru  și proceduri de întreținere a acestora și de prevenire a îmbolnăvirilor ocupaționale.

VALORILE  promovate:

Respect pentru unicitatea fiecăruia şi dreptul de a alege liber şi conştient.

Eficacitate şi eficienţă pentru toate serviciile prestate.

Responsabilitate şi profesionalism în toate acţiunile întreprinse.

Datorită convingerii că ceea ce suntem determină ceea ce facem, cum facem, ce avem şi ce putem dărui,  firma are ca obiectiv principal îmbunătăţirea continuă a nivelului de dezvoltare personală şi profesională al managerilor  dispuşi la efortul pentru un succes durabil.

ISTORIC

Începând din 2001, sub forma de persoană fizică autorizată a demarat activitatea de antreprenoriat, având ca principală activitate analiza şi optimizarea sistemului informaţional şi informatic al clienţilor.

Din anul 2005, activitatea firmei s-a continuat şi diversificat, sub forma de persoanei juridice POP CONSULT SRL, adăugându-se ca obiect principal de activitate proiectarea, implementarea sistemelor de management conform standardelor internaţionale  ISO.

Din anul 2010, POP CONSULT şi-a continuat activitatea sub forma  POP Alexandra Rozalia Maria întreprindere individuală , datorată deciziei de adaptare flexibilă la sistemul de impozitare fiscală.

Sub această formă firma şi-a continuat dezvoltarea activităţii, adăugând competenţe şi experienţe noi şi parteneri, colaboratori valoroşi.

Începând cu 2016 activitatea de consultanță s-a extins spre ergonomia spațiilor de lucru pentru a crea condiții mai bune de muncă angajaților și patronilor,  pentru conștientizarea către un nivel mai ridicat al calității vieții.

PARTENERI

Organismele de certificare cu care am colaborat  într-un parteneriat de succes sunt, în ordinea timpului:  AEROQ, ROCERT SRL, TUV Thuringen, OC SIMTEX-SA – devenit acum RINA-SIMTEX, SysCert SRL,  Suncert Enca Certification SRL.

Firma POP CONSULT – Pop Alexandra Rozalia Maria I.I.,  împreună cu colaboratorii şi partenerii ei, contribuie la creaşterea  profitului clienţilor,  a credibilităţii şi stabilităţii acestora pe piaţă.